Sommer i syden troede jeg ikke, at jeg skulle nyde noget af, da jeg er i gang med et forløb på neroulogisk afdeling i Vejle. Grunden til, at jeg er i gang med dette forløb skyldes, at jeg i april faldt om på arbejdet og fik et krampe anfald. Disse anfald får jeg ca. 2 gange om året, men er aldrig blevet undersøgt for det før nu. Åbenbart, når man er i gang med et forløb på et sygehus er der en del man skal igennem i forhold til ens rejseforsikring. Det endte så ud med, at hvis jeg fik et krampe anfald på ferien, så ville min forsikring ikke dække, men alt andet ville de dække. Derfor tog jeg chancen, og så tog min mor, min søster og jeg til Golden Sands i Bulgarien.

På turen oplevet vi alt fra brand på værelset, på bar runde, fantastiske aftner med gode drinks, en masse tan og dejlige mad på vores hotel. Vores hotel lå 1 km fra midten af Golden Sands, hvilket var helt perfekt. Det var ikke lige midt i centrum, men alligevel forholdsvis tæt på. Hotellet lå ned til strandpromenaden, som var virkelig hyggelig at gå ned langs om aftenen. Så på turen var der en del humørsvingninger, grød, grin, lettelse, glæde og jeg kunne blive ved. Men alt i alt har det været den bedste tur længe. Min mor, min søster og jeg formår altid at få en masse grineflip, hvor alle omkring os synes vi er pisse mærkelig, men vi har en fest, og jeg nyder det! Så en ferie med de to tosser kommer helt sikkert til at ske igen <3 <3

Kom på min liste, her!

Du kan tilmeld dig her og får masse af mine historier og triks, glæder mig til at sende mine mail til dig :)

Du er nu på min liste, tak :)