Hej alle sammen!

Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet på bloggen, men har haft så meget at se til nede i klinikken og privat. I går aftes efter arbejde havde min mester Sarah og jeg øve aften, hvor vi havde fokus på bryn – Derfor har weekenden har mere eller mindre kun stået på arbejde/øvet bryn, da jeg på mandag får to modeller ned i klinikken og har eksamen i bryn…. Noget jeg glæder mig til, men også noget jeg er en lille smule nervøs over. Jeg vil tage billeder af begge modeller samt hele processen, så I kan se resultatet. Ovenfor er der en video af dagens makeup, hvor jeg har lagt vægt på mine bryn.

 

 

Nede i klinikken har jeg de sidste par uger været fuldt booket, hvilket har været den fedeste følelse. Det følelse helt fantastisk, at kunderne kommer igen og igen, og synes ens arbejder er godt. Dette er en følelse som jeg ikke vil bytte for noget andet i den her verden! Nedenfor er det lidt billeder fra mit arbejde de sidste par uger, alt fra exentions til styles. Nu vil jeg krybe til køjs, i må sov godt, når i når så langt derude.

xoxo Victoria

Kom på min liste, her!

Du kan tilmeld dig her og får masse af mine historier og triks, glæder mig til at sende mine mail til dig :)

Du er nu på min liste, tak :)