Sidder i sengen med min computer, og slapper af efter en lang og travl dag i klinikken. I dag mødte jeg en halv time før ind for at ordne lager, og enten med at have halvandentimes overarbejde, så var først hjemme kl 20:30. Jeg kan godt mærke, at jeg er rigtig træt, så derfor blev det et kort bad, og så ind og skrive på bloggen.

Så selvom det har været en travl dag i dag, har det været en god dag med en masse flotte påsætninger og farver lavet i samarbejde af Sarah og jeg. På grund af vi har haft så travl i dag, har der været en del samarbejde nede i klinikken i, og det er det jeg elsker ved mit job, det er at vi hjælper hinanden, og får lavet det flotteste stykke arbejde i samarbejde.

Her er lidt lækkerier fra i dag :-*

Nu vil jeg til at putte mig, så jeg er klar til endnu en ny dag. Godnat alle sammen, sov godt når i når så langt :-*

xoxo Victoria

Kom på min liste, her!

Du kan tilmeld dig her og får masse af mine historier og triks, glæder mig til at sende mine mail til dig :)

Du er nu på min liste, tak :)