Det sidste halve år har extensions fyldt en del i min hverdag, nede i klinikken. Jeg fik mit bevis som hair- og extensions stylist her den 1/7-16, hvilket jeg er meget stolt over. Jeg er begyndt og føle mig sikker i at lave extensions og er fuldt booket hver dag. Nu hvor jeg har lavet extensions så længe, og har basis uddannelsen, skal jeg til og i gang med mit makeup og negle forløb. Fredag aften til søndag eftermiddag tager jeg til København for at skulle på kursus i at lave akryl negle. Her skal jeg over til Danmarks dygtigste negleteknikker nemlig Marlene Bech. Jeg glæder mig helt vildt, og ser virkelig frem til komme i lære hos hende! Jeg glæder mig til, at komme til at have lidt veksling mellem de behandlinger jeg laver i hverdagen. Så min kalender kommer til at være alt fra neglekunder, extensions eller makeup og stylist kunder.

Når jeg kommer hjem fra København, når jeg at have et døgn hjemme, så skal jeg til Århus i 3 dage på makeupskole. Dette makeupforløb har jeg virkeligt set frem til. Det er et forløb, hvor der er 2 dags undervisning, og så er man hjemme i klinikken i en månedstid hvor man skal øve og læse op til næste gang. Sådan er hele forløbet indtil slut november. Her i det første halve år, hvor jeg har været elev nede i klinikken har Sarah(min mester) og jeg lavet nogle makeup projekter, hvor jeg har øvet alt fra bryn, contour og highlighting. Dette har været med til, at jeg har en bedre forståelse for mange af de ting, som vi skal have på nu her på det første modul på skolen.

Lige så snart jeg kommer i gang med alle disse forløb kommer det også ind på bloggen, så i kan følge med, hvordan det går på de forskellige forløb. Her vil jeg ligge billeder op af alt fra skolen, mine modeller og hverdagen på de forskellige skoler.

Kom på min liste, her!

Du kan tilmeld dig her og får masse af mine historier og triks, glæder mig til at sende mine mail til dig :)

Du er nu på min liste, tak :)