Hej alle sammen!

Det er ved at være længe siden, jeg har skrevet på bloggen, og det er fordi der har været så meget nede i klinikken og privat for tiden. Men nu er jeg tilbage, og jeg har besluttet mig for, at bloggen skal prioriteres noget mere end hvad den er blevet!

Nu her den 23. august skal jeg på makeupskole i Århus, som jeg glæder mig til som et lille barn. Det kommer til at være undervisning i modeller, hvor det er 2 dage af gangen, og så hjem i klinikken og øve, og så 2 dage igen osv.
Søndag brugte jeg dagen på at få styr på selve mit makeup-kit til skolen. Her har jeg valgt at lave mit eget makeup-kit istedet for skolens makeup-kit. Det skyldes, at mange gange, når jeg køber makeup, så bruger jeg mange forskellige mærker, da et mærke ofte ikke er godt til alt.

Så i dag fik jeg min pakke fra House of Star i Randers, hvor jeg har bestilt meget af makeuppen fra. Det er en butik/hjemmeside med alle cult mærkerne. De har alt fra Morphe, Makeup Revolution osv. Nedenfor kan i se alle de lækre produkter jeg har fået derfra :-*

Ud over disse fantastiske produkter jeg har bestilt, så har House of Star været så søde, at ligge 2 ekstra læbe produkter fra Makeup Revolution, og en brow gel fra Anastasia ned i pakken, hvilket viser hvor god en service de yder deroppe. Hvis man en dag skal til Randers så skal man ind og se deres fysiske butik, de har de varmeste anbefalinger fra mig. Fantastisk personale, produkter man ikke kan købe andre steder og super service!

Nu her når jeg begynder i skole vil jeg også dele mit forløb med jer, hvor jeg vil ligge billeder ud af det jeg laver af makeup, og alt hvad jeg lærer. Jeg går en fantastisk fremtid i møde, og kan slet ikke vente! Glæder mig til at dele den med jer!

Kom på min liste, her!

Du kan tilmeld dig her og får masse af mine historier og triks, glæder mig til at sende mine mail til dig :)

Du er nu på min liste, tak :)